12/05/11 00:41
(http://www.klassa.bg/)

2,2 млн. обаждания са получили EVN на телефоните си за 4 години

Повече от 2,2 млн. обаждания е обслужил модерния телефонният център за връзка с клиенти на EVN България за четирите години от създаването си, съобщиха вчера от дружеството. За този период от време качеството на обслужване на клиентите и бързината на приемане на обажданията е значително повишена. Около 80% от потърсилите помощ или съвет по телефона са осъществили контакт със сътрудник на компанията до 20-та секунда на обаждането си. На линиите на дружеството може да се получава информация и за доставките на топлоенергия, защото ЕВН е собственик и на «Топлофикация Пловдив».

Анализът на статистиката за обслужване чрез електронната поща на EVN показва повишаване на удовлетвореността на клиентите от услугата. Наблюдава се увеличение на броя контакти, като само за 2011 г. над 11 500 клиенти са осъществили директна връзка с дружеството и са получили отговор по имейл.

През 2011 г. около 570 хил. клиенти са ползвали възможността за автоматична телефонна проверка на сметка. През интернет страницата на дружеството пък само през тази година над 3,8 млн. пъти абонати са проверявали сметките си. Освен да предоставя информация Центърът за връзка с клиенти на EVN България търси активно и мнението на клиентите чрез регулярно провеждане на проучвания и анализи на клиентската удовлетвореност.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване