12/07/11 13:29
(http://radiomilena.com/)

Предстои ІІІ-то /извънредно/ заседание на Общински съвет Поморие

На основание чл.23, ал.4, т.1 от ЗМСМА, Председателят д-р Милена Енева свиква Трето /извънредно/ заседание на Общински съвет – Поморие на 09.12.2011г. /петък/ от 16.00 часа в залата на Община Поморие с проект за следния

Д Н Е В Е Н   Р Е Д:

1.Докладна записка от инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно приемане структура на администрацията на Община Поморие.

2.Докладна записка от Директора на ОП „СПОПТ” гр.Поморие, относно приемане на структура на ОП „СПОПТ”.

3.Докладна записка от  инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно  предоставяне на Община Поморие на право на ползване на минералните води от находище „Каменар” и находище „Медово”.

4.Докладна записка от  инж.Иван Алексиев – Кмет на Община Поморие, относно учредяване право на строеж на ЕВН за изграждане на трафопост в ПИ 57491.503.551 по кадастралната карта на гр.Поморие.

5.Докладна записка от д-р Цветков – Управител на „МБАЛ- Поморие” ЕООД, относно разрешаване на дейност като хирург в „МБАЛ-Поморие”.

6.Прегласуване на решение №  11/24.11.2011г. на Общински съвет – Поморие, относно избор на упълномощен представител на Общински съвет – Поморие в “Спортс пропърти мениджмънт Поморие” АД за общо събрание, което ще са проведе на 12.12.2011г.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване