12/07/11 19:37
(http://www.klassa.bg/)

Сергей Станишев: Трябва да защитим гражданите на Европа

Отговорността на нашето семейство е да защити гражданите на Европа, които всеки ден понасят на гърба си тежестите на кризата. Това заяви президентът на ПЕС и председател на БСП Сергей Станишев вчера в Брюксел. Той представи пред групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите приоритетите си като лидер на европейските социалисти, съобщиха от пресцентъра на БСП.
Като свой първи приоритет Сергей Станишев изтъкна справянето с кризата в Европа. „Хората в Европа са гневни, защото, поглеждайки в огледалото, те виждат лицето на социална Европа, което е едно и също в София, Букурещ, Берлин или Париж”, заяви президентът на ПЕС и добави: „В целия ЕС това лице поставя едни и същи въпроси – имам ли сигурност – за работата ми, за пенсията ми, за здравето ми, за образованието на децата ми?” Станишев изтъкна, че европейските социалисти предлагат надеждни и справедливи мерки за изход от кризата.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване