12/14/11 16:15
(http://www.klassa.bg/)

Законите на „Коцевизма” и методи за справяне с гнева

Тази вечер в 21:00 часа в „Домашен арест” зрителите на bTV ще станат свидетели на реакцията на двамата мъже в къщата на тъщата на предложението на Анастасия да посетят семинар за повишаване на самочувствието. След невинно предложение от страна на Коцето за мъжка вечер с Емко, на завряния зет ще се наложи да придружи „професора” на среща за психологическа взаимопомощ. Но на кого ще се натъкнат мъжете „под чехъл” и ще си уреди ли среща Емко, след като се е научил да контролира „пси-то си”? Вдъхновен от семинара, Коцето ще положи основите на „религията на мъжките мъже - Коцевизма”.
В деветия епизод на авторския ситком зрителите на bTV ще видят как Коцето се обръща към холивудските терапии за справяне със стреса, след като в резултат на гнева си поставя в опасност „най-скъпото”. Дали обаче ще постигне хармония със себе си и с мама Еми и какви са законите в манифеста на Коцето, феновете на „Домашен арест” предстои да разберат в епизода, който ще се излъчи от 21:00 часа по bTV.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване