12/15/11 19:27
(http://www.klassa.bg/)

Запалиха още три коли в София

Още три автомобила горяха в столицата в нощта на сряда срещу четвъртък . Този път колите бяха в „Дружба“ и „Люлин“.
Първият автомобил пламва пред блок 211 в „Люлин“. Полицай-свидетел на инцидента успява да загаси пламъците и да предотврати нанасянето на сериозни щети. Минути по-късно обаче от другата страна на блока е запален и друг автомобил извън движение.
Сигнал за палежа в „Дружба“ бил подаден в Осмо РПУ около 3.30 часа в четвъртък. Веднага е изпратен патрул на мястото до блок 35. Общо шест полицейски коли заградили района, като униформените проверили входовете на три кооперации, двор на детска градина и всички близки бензиностанции. Около десет минувачи и няколко автомобила щателно били обискирани за съмнителни предмети.
От МВР съобщиха, че има нови трима задържани за палежите, с което арестуваните стават седем. Сред тях единственият с обвинение е 33-годишният Владислав Николов – Куката. Той ще отговаря за трите палежа в кв. "Западен парк" от нощта срещу 12 декември.
Междувременно Димитър Дъбов от комисията за контрол на ДАНС обяви, че агенцията ще се занимава с част от въпросите, свързани с палежите на коли.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване