12/18/11 17:29
(http://www.klassa.bg/)

Борисов иска втори мандат като премиер

Искам втори премиерски мандат – като Сапатеро, Аснар, Меркел. Това обяви премиерът Бойко Борисов в обзорното предаване на „Дарик“ „Годината". По думите му, ако другите бъдат допуснати до властта, нищо от това, което е планирано за държавата, няма да се случи.
За влизането ни в Шенген премиерът посочи: "Имаме 100% изпълнени критерии за Шенген." Борисов изтъкна, че МВР се е справило прекрасно по отношение на Шенген. Спънките идвали от двете партии, участващи в правителството на Холандия – те имали коалиционно споразумение да не пускат България и Румъния в Шенген.
Попитан, дали ще се кандидатира за президент, Борисов каза: "Това си е лично моя работа.“ Пред „Дарик“ премиерът се обяви против забраната да се пуши в нощните барове, но часове по-късно, при участието си в предаване на Нова тв, отново защити пълната и всеобхватна забрана на пушенето на обществени места след 1 юни догодина.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване