12/21/11 19:00
(http://www.klassa.bg/)

Новинарите на БНТ в Коледния град

Лицата от новините на БНТ - Аделина Радева и Жоро Любенов, Спас Кьосев и Радина Червенова, Марина Матева, Марин Маринов и Надя Обретенов, както и водещата на „Референдум“ Добрина Чешмеджиева, канят на среща и ще очакват в Коледния град в София своите фенове, на които са решени да дарят много усмивки и лични автографи с послания.
Коледната къщичка на телевизията вече посетиха звездите от „Под прикритие“, както и художникът Иван Яхнаджиев и деца от Италианския лицей по изкуствата. Италианският посланик Стефано Бенацо също се включи в акцията и подкрепи благотворителната кауза в помощ на пострадалите от наводненията тази година селища в Италия. В късния следобед към „звездния” тим на БНТ се присъедини и Ути Бъчваров. Чаровният водещ на „Бързо, лесно, вкусно” ще даде идеи за интересни коледни рецепти.
На 27 декември водещият на предаването „Вяра и общество” Горан Благоев ще бъде в тв къщичката на БНТ в Зеления коледен град, за да представи книгата си „Истории за плач и за надежда”. Първите, които ще се срещнат с феновете си през новата година, на 4 януари, са водещите на тийн предаването на БНТ „Хах”. Те ще заснемат и част от предаването си там. На 6 януари в 17.00 часа Коледният град ще посрещне водещите на предаването „Денят отблизо” Мира и Мария, които ще поздравят посетителите и ще раздават автографи, а на 8 януари шоуто е гарантирано с танцовото шоу „Надиграй ме”. Отбори от състезанието ще представят пред публиката интересни и непознати народни танци и хора.
„БНТ се включи в инициативата не само като участник и медиен партньор, но и с идеи в реализацията на този проект. За нас от обществената телевизия е важно да подкрепим зелената Коледа, за да не забравяме дори и на този хубав празник да опазваме природата и да се грижим за здравето на хората.  Тази инициатива е продължение на кампанията отпреди няколко месеца „Найлонът не е на мода – имаме и друг избор”. С нея ние обърнахме внимание на хората как могат да живеят по-екологично и обещахме да продължим своите усилия в тази посока”, коментира Силвия Симова, директор на дирекция „Публични комуникации” в БНТ и един от авторите на инициативата за Зеления коледен град.
Всеки ден софиянци и гостите на столицата имат възможност да се заредят с празнично коледно настроение, с много музика, подаръци и къщички с лакомства. На територията на коледното градче са разположени търговска и изложбена част, сцена, коледни артателиета, елха и щандове за подаръци и украси.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване