12/22/11 13:53
(http://e-vestnik.bg/)

Българската водка „Flirt” си направи рекламен клип с холивудска звезда - Томас Арана

Томас Арана по време на снимките на клипа. Снимка: Радост комюникейшънс

Водка „Flirt” започна нова рекламна кампания, която залага на филмовата стилистика и сюжета. В рекламния клип, който вече се върти по телевизиите, участва холивудската звезда Томас Арана, познат у нас от филмите „Пърл Харбър” , „Гладиатор”, „Бодигард” и др. В клипа той се превъплъщава в ролята на гангстер, за да разкаже в стил Коза Ностра цяла история за пари, власт, недоверие и ревност само за 45 секунди .
„Концепцията на рекламния клип за водка „Flirt” е като при филмите - със сюжетна линия от началото до финала. Но тук нямаме на разположение 2 часа, а броени секунди, в които да изведем посланието.  Клипът е с хубав стил, много необичаен поглед върху нещата и мисля, че ще предизвика интерес”, казва самият Томас Арана за участието си.

Ролята на престъпен бос допада на звездата. Пътуванията му по света са го срещали с истински гангстери и той, без да ги харесва, ги намира за интересни персонажи.
Новият рекламен клип показва луксозна къща, където „Кръстника” намира предполагаемия си съперник – млад мъж, с който неговото момиче може би му е изневерило. Разменят се обвинения, заплахи и оправдания. Истината доказва детекторът на лъжата, а съмненията остават в тайните, които крие „Flirt”. Защото и с истината може да се флиртува, внушава клипът.

Момичето и момчето - ролите се изпълняват от модели от световните модни подиуми. Радост комюникейшънс

Женската роля, на момичето на гангстера, и младежът, породил ревността на гангстера, се изпълняват от модели от световните модни подиуми.
С новия рекламен клип марката „Flirt” вече не е само питието, което си позволява еротични „закачки”, а става водката, която води към света на парите и лукса.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване