12/22/11 20:47
(http://radiomilena.com/)

Концерт в навечерието на Рождество Христово

Рождество Христово е денят, в който забравяме за егоизма и отваряме прозореца, за да влезе свежия дъх на любовта към ближния. Този ден идва и за да ни напомни, че е прекрасно да бъдем добронамерени и човечни.
С огромна любов в сърцата си и с желание да зарадват поморийци, творческите колективи от Поморие взеха участие в  коледния концерт на 22.12. Дълго ще си спомняме изпълненията на Даниела Кремова, на дамски хор „Прима”, на коледарите от с. Горица, както и прекрасните спортни танци на клубовете „Блясък” и „Поморие”, на децата от вокалната група при читалище „Светлина”, на певческа група „Тракийка”. Красотата от ритмите на българските народни танци,  изпълнени от фолклорна формация „Св. Георги”,  „Чайка” и фолклорен ансамбъл „Раковина” бяха завладяващи. А с изпълненията  си танцьорите от българо-гръцко дружество „Анхиало” внесоха още и още празнично настроение.
В този концерт участниците заложиха и новите си надежди, за по-успешна  и по-благодатна 2012….. Година,  в която всички те очакват многобройните си срещи с публиката,  която да покорят със свежите си идеи, и нови предизвикателства.
А водещите – Таня и Кристиян ни пожелаха да бъдем добри, да се учим и работим здраво, за по-успешни дни и години, и за благоденствието на община Поморие.
Кмета на община Поморие – инж. Иван Алексиев, като стопанин на нашия град, прие от коледарите кравая и благословията им. Той поздрави участниците и присъстващите в залата, изричайки  надеждата си, за една много по-успешна и по-богата 2012 година.
Председателят на Общински съвет Поморие -  д-р Милена Енева,  подари  кошница с цветя,  за всички участници в коледния концерт, от името на общинските съветници.

Кметът на община Поморие - инж. Иван Алексиев, като стопанин на нашия град, прие от коледарите кравая и благословията им. Той поздрави участниците и присъстващите в залата, изричайки надеждата си, за една много по-успешна и по-богата 2012 година. Председателят на Общински съвет Поморие - д-р Милена Енева, подари кошница с цветя, за всички участници в коледния концерт, от името на общинските съветници.

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване