12/26/11 15:31
(http://www.klassa.bg/)

“Байер“ (Леверкузен) обмисля пак да привлече Бербатов

Германският „Байер“ (Леверкузен) обмисля оферта за българския нападател на „Манчестър Юнайтед“ Димитър Бербатов през януари. Това твърдят няколко германски медии.
Бербо игра за "аспирините" в продължение на пет сезона, преди да премине в „Тотнъм“ през 2006 г. Треньорът на тима от "БайАрена" Робин Дут е недоволен от представянето на своите нападатели през есента и ще опита да привлече 30-годишния българин. Бербатов пък изпадна в ролята на резерва на "Олд Трафорд" през този сезон заради силните изяви на Уейн Рууни, Хавиер Ернандес и Дани Уелбек, въпреки че през миналия сезон стана голмайстор на Висшата лига. Както е известно, българинът има договор с "червените дяволи" до края на шампионата. Очаква се в близките дни той да преговаря за нов контракт с клуба или от януари вече да си търси нов клуб. „Байер“ (Леверкузен) завърши на второ място в Бундеслигата през миналия сезон, но през този шампионат не се представя на същото ниво и заема шеста позиция, на 11 точки зад лидера „Байерн“ (Мюнхен). "Аспирините" вкараха едва 22 гола в 17 мача в първенството. За шест сезона на "БайАрена" Бербатов е отбелязъл 91 гола. Напоследък името на българина се свързва с трансфери в различни отбори, сред тях са италианските „Милан“, „Ювентус“ и „Рома“, испанският „Валенсия“ и английските „Тотнъм“, „Фулъм“, КПР и др.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване