12/26/11 18:29
(http://www.klassa.bg/)

БСП избира заместник на Сергей Станишев?

На пленум на Националния съвет на БСП на 14 януари 2012 година може да бъде избран и заместник на лидера на партията Сергей Станишев. Това научи „Класа“ от източници в Изпълнителното бюро на партията.
„Имаше такава информация, че се подготвя избор на заместник на Сергей Станишев още през декември, но за момента още не знаем кога ще стане това“, коментира през „Класа“ зам.- председателят на парламентарната група на социалистите Ангел Найденов. Според него за момента още не е определен дневният ред на събранието. Той обясни, че пленумът е свикан за обсъждане на бюджета на партията и отчетите за 2011 година.
„Може да обсъждаме бъдещето на вестник „Дума“ или какво ще се случва с Бузлуджа, но за заместник на Станишев няма да става дума“, заяви пред „Класа“ членът на ИБ Антон Кутев.
До момента в БСП няма пост на заместник-председател. Нуждата от помощник на лидера се появи, след като на 24 ноември Сергей Станишев беше избран за председател на Партията на европейските социалисти и задълженията му и пътуванията зад граница се увеличиха значително.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване