12/26/11 18:25
(http://www.klassa.bg/)

Иван Костов определи 2011 г. като трудна за фирмите

2011 година беше трудна. Ако гледаме от икономическа гледна точка, е доста трудно за фирмите, за семействата. Това заяви вчера пред Нова телевизия лидерът на ДСБ Иван Костов.
„Завчера бяхме на среща с Българската стопанска камера и от там казаха, че половината от фирмите в България са останали с нула заети. Очевидно много тежка е била годината“, каза тъмносиният депутат. Той допълни, че тези тенденции личат и в показателите за повишаване на безработицата. Според него страната влиза повторно в кризата. Лидерът на ДСБ коментира и демографските проблеми на страната.
„Ние няма да сме с отрицателна раждаемост, няма да имаме отрицателен прираст, не отрицателна раждаемост, ако имаме показателите за детска смъртност и за смъртност на новородените, каквито има в развитите страни“, беше категоричен Костов. Според него проблемът идва от липсата на реформи в системата на здравеопазването.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване