12/26/11 15:02
(http://www.klassa.bg/)

Талант номер едно иска да играе с Доналд и Уудс

Обявеният преди дни за новобранец на годината в Европейския тур Том Люис се надява да попадне в една група със световния номер 1 Люк Доналд или с носителя на 14 мейджър титли Тайгър Уудс на турнира Abu Dhabi Championship през януари. 20-годишният англичанин спечели "Мастърс"-а в Португалия и така си осигури присъствие в турнира през следващите две години. В надпреварата в Дубай, която е с награден фонд от 2,7 милиона долара, ще участват още шампионът от US Open Рори Макилрой, победителят от ”Мастърс”-а в Огъста Чарл Шварцел, както и носителят на трофея от The Open Championship Дарън Кларк. Вторият в ранглистата Лий Уестууд, четвъртият – Мартин Каймер, както и световните номер 8 и 15 Джейсън Дей и Кей Джей Чой също ще са сред претендентите за титлата. ”В турнира ще участват всички голфъри от елита и конкуренцията ще е много голяма“, коментира 20-годишният Люис.
„Стискам палци в някакъв момент от състезанието да бъда в група с Люк Доналд или Тайгър Уудс”, допълни англичанинът, който още в третия си старт сред професионалистите стигна до трофея. Това се случи през октомври на ”Мастърс”-а в Португалия. Турнирът в Абу Даби ще се проведе между 26 и 29 януари и ще бъде предаван по десетки телевизии от целия свят.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване