12/26/11 15:04
(http://www.klassa.bg/)

“Ферари“ представят новия болид на 3 февруари

От отбора на „Ферари“ ще представят новия си болид за 2012 година на 3 февруари. Това потвърди президентът на „Скудерия“ Лука ди Монтедземоло. Така претендентът за титлата на "Черните кончета" ще се появи на бял свят пет дни преди първия тест от зимната подготовка. "Изключително съм разочарован от представянето ни през миналия сезон", заяви Монтедземоло. "За нас най-важната цел е отново да бъдем претенденти за титлата през 2012 година. Имам пълната увереност, че ще постигнем целите си. Ще видите защо съм толкова убеден при представянето на новия болид на „Ферари“ на 3 февруари", завърши италианецът.
Той призна, че италианците са напуснали организацията на отборите ФОТА, защото останалите не са имали респект към правилата на структурата. Лука отхвърли да е имало договорка с „Ред Бул“, които също напуснаха ФОТА . "Напуснахме ФОТА по свое желание, без да сме се договаряли с някого. Бяхме уморени от постоянните компромиси. Никога повече не трябва да се повтаря казусът от "Силвърстоун", когато правилата се промениха три пъти през целия уикенд. Тогава „Ферари“ реши да жертва своите интереси в името на Формула 1 въпреки всички негативни коментари за нас. В същото време обаче имаше други тимове, които мислеха само за своите интереси", категоричен беше босът на „Ферари“.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване