12/28/11 19:37
(http://radiomilena.com/)

Общински съвет Несебър отпуска еднократна финансова помощ на инвалиди първа степен

На последното си за годината заседание общинските съветници в Несебър гласуваха единодушно за отпускане на еднократна финансова помощ на хора в неравностойно социално и здравословно състояние.За вземане на подобно решение е необходим задължителен вот от 2/3 от съветниците,когато Комисията по действащия правилник не е заседавала,но по предложението на председателя на Общинския съвет Благой Филипов със “за” гласуваха всичките 19 общински съветници.

С решение №53 Общинският съвет даде съгласието си на Катя Василева,Нейка Пеева и Виолета Офилова да бъдат отпуснати за отглеждане на децата им,с инвалидност първа група, по 2 500 лв.

Със същото решение на Десислав Калафоров бе отпусната еднократна помощ  в размер на 10 000  лв за лечение на онкологично заболяване.

На основание чл.60 ал.1 от Администратвно-процесуалния кодекс,предвид приключването на финансовата година се допуска предварително изпълнение на решението.

Максим Момчилов

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване