12/28/11 18:25
(http://radiomilena.com/)

Полицай на 2011

На традиционната тържествена церемония по връчване на годишните награди «Полицай на 2011 година», проведена днес за 18-ти пореден път, Министърът на вътрешните работи – Цветан Цветанов, членове на ръководството на МВР и представители на фондация “Доверие и закрила” отличиха изявени полицейски служители и колективи, допринесли със своя труд са за опазване на обществения ред и сигурността на гражданите и за ефективно противодействие на престъпността.
В категорията «Индивидуални награди» бе отличен главен полицай Кънчо Бакърджиев, командир на отделение – водач на служебно куче във взвод към Специализирано полицейско управление – Бургас / Бургаската жандармерия/, за участието му в 11 успешни случая, при които е задържал обявени за общодържавно издирване. При осъществени от главен полицай Кънчо Бакърджиев полицейски проверки са арестувани представители на криминалния контингент, разпространявали наркотични вещества в Бургас и курорти по Южното Черноморие. При друг случай през м. март тази година, Кънчо Бакърджиев заедно със служебното си куче успял да издири изчезнал възрастен мъж в Странджа планина.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване