01/01/12 07:40
(http://radiomilena.com/)

Поморие посрещна 2012 година на открито

 Независимо от студеното време поморийци посрещнаха 2012 година на открито. Силният проливен дъжд и вятър не попречиха на хората да излязат и да бъдат заедно в новогодишната нощ. Празничната програма подготвена от Общината започна час и половина преди полунощ, когато бяха разбити стереотипите  и напук на лошото време  хората отидоха на площада,за да затворят последната страница на отминаващата година и да посрещнат на открито под звездите  изгряващата 2012 година. Водещите Таня и Крис обявиха „Тази нощ ни връща  в спомените за изминалите години, кара ни да се чувстваме изпълнени с живот и радостни, че сме всички тук заедно  и  за първи път на централния площад на Поморие посрещаме новото начало”.
Жан Шейтанов вдъхнови публиката със своите прекрасни и чувствени песни.
Броени минути преди  миналото и бъдещето да си подадат ръка, кметът на Община Поморие  Иван Алексиев отправи своите  поздрави в празничната нощ.  С  настъпването на Новата 2012 г той пожела здраве и живот, любов и милосърдие, успех и благополучие.
Първите минути на Новата година бяха посрещнати  с празнични илюминации за настъпването на 2012 година. Точно в 24.00  всички  започнаха да се поздравяват за Новата Година. DJ  Ники пусна празнично новогодишно хоро, на което присъстващите се хванаха и танцуваха.
Новогодишното веселие продължи с ди джей парти. Червеното вино на площада бе осигурено от „Черноморско злато”, а благодарение на „Анхиало Авто” и Съюза на превозвачите- регион Бургас бе осигурен безплатен превоз на желаещите да посрещнат 2012 година на открито.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване