01/01/12 18:12
(http://radiomilena.com/)

Христо Стоичков е новият треньор на Литекс

 Христо Стоичков ще бъде новият треньор на Литекс. Бившият национален селекционер е постигнал съгласие по всички точки и назначаването му ще бъде обявено официално в близките дни, предаде  Frognews.bg.
Стоичков ще пристигне в Ловеч на 6-и януари, на светлия християнски празник Богоявление. Очаква се той да доведе със себе си нови футболисти – поне двама, както и още хора в екипа си. Досегашният наставник на „оранжевите“ Атанас Джамбазки ще влезе в щаба на легендарната осмица.
Бившият футболист на Барселона и голмайстор на Световното първенство от 1994 година ще бъде треньор по стила на английските мениджъри. Освен това се очаква да бъде и рекламно лице на компанията – собственик на клуба „Литекс Комерс“. Стоичков е вторият бивш футболист от най-успешното българско поколение от 90-те години, който поема треньорския пост. Преди това начело на Литекс беше Любослав Пенев, сега национален селекционер.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване