01/02/12 17:46
(http://www.klassa.bg/)

ЦСКА преговаря за юноша на "Бока Хуниорс"

Ръководството на ЦСКА е набелязало аржентински ляв защитник, който в момента се подвизава в кипърското първенство. Става въпрос за Емилиано Фуско, който играе за „Алки“ (Ларнака), намиращ се на 8-о място в класирането на кипърското първенство. Фуско е юноша на един от най-успешните клубове в света - „Бока Хуниорс“, и има един мач за мъжкия отбор през сезона 2005/2006. След това се мести в Испания, където играе за втория отбор на „Майорка“, а от лятото на 2009 година е в кипърското първенство. През този сезон има 12 мача за „Алки“, като в два от тях е бил заменен. Висок е 175 сантиметра, а освен това има италиански паспорт и няма да заема място за чужденец. След проблемите около Румен Трифонов и неубедителната игра на Адемар Жуниор на левия фланг на защитата „армейците“ спешно търсят подкрепление от лявата страна на отбраната. През декември те водеха разговори със словашкия национал Лубош Ханзел от „Спартак“ (Търнава), но той нямаше как да бъде привлечен като свободен агент. С Фуско ситуацията е доста по-различна. Има възможност той да пристигне в София без пари, а в краен случай може да бъде взет за минимална сума между 30 и 50 хиляди евро.
В последните дни се твърди, че ЦСКА може да има нов капитан през пролетния полусезон. В случай че настоящият Тодор Янчев и неговият заместник Костадин Стоянов бъдат спрени от участие в мачовете на отбора заради допинг скандала, лентата ще сложи Иван Бандаловски. В началото на тази година юношата на „Левски“ се превърна в ключова фигура за "червените" и със сърцатата си игра успя да спечели симпатиите на феновете.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване