01/03/12 16:04
(http://www.klassa.bg/)

Лондон 2012 със сериозни мерки срещу залагания

Организаторите на Летните олимпийски игри в Лондон тази година изложиха в специален доклад, че се притесняват сериозно от опити за незаконни и измамни залагания, както и за опити за повлияване на някои състезания. Лично
спортният министър на Англия Хю Робъртсън заяви, че е създадена работна група, която да се занимава с актуалния проблем. Според министъра заплахата е очевидна и е много голяма. По негово мнение отборните спортове най-лесно могат да попаднат под евентуалните атаки на нелегалните букмейкъри. Обяснението е, че там вече се предлагат много и различни по-малки залози, като например за това, кой отбор ще изпълни първи, тъч, аут, ъглов удар или дузпа.
На Острова е създаден и полицейски отдел, който ще следи за нелегални залози, като в него ще участват и специалисти от Интерпол. Задачата на професионалистите е да следят дали ще има необичайно движение на залозите в една или друга посока.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване