01/06/12 19:08
(http://radiomilena.com/)

Река Луда Камчия преля

От падналия проливен дъжд е преляла река Луда Камчия край котленското село Градец, близо до местността Караджейката. Заради наводнени райони по пътя е затворена отсечката между селата Градец и Ичера. До утре сутринта е затворен и пътят Сливен-Бяла-Стара река заради опасност от свлачища и пропадания. В района на наводнените отсечки има екипи на „Пътна полиция” и пътнопочистващата фирма, които се грижат за безопасността на трасето, съобщи БНР, цитира КРОСС

От дъжда и снеготопенето река Луда Камчия е излязла от коритото си и на най-ниското място, в района на село Градец, е заляла пътя 1 метър над асфалта. В наводнението са закъсали четири автомобила, в които са пътували осем души. Екипи на сливенската дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и „Пътна полиция” са извели закъсалите автомобили от водата и колите са продължили пътя си. В село Градец и близките села по протежението на река Луда Камчия има наводнени дворове и мазета.

Към момента няма бедстващи хора по пътищата в Сливенска област.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване