01/08/12 09:13
(http://radiomilena.com/)

Щетите от снежната стихия – селища без ток и затворени пътища

 Селища без ток, блокирани туристи и затворени пътища, това е само част от щетите, причинени от снежното бедствие в страната. Извънредно заседание на всички отговорни институции, които имат отношение към овладяването на тежката метеорологична обстановката, ще се проведе днес, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред “Фокус”. 56 000 абонати остават без ток.  От Агенция “Пътна инфраструктура” съобщиха, че движението по магистрала “Хемус” е напълно възстановено за леки коли и микробуси. Проверява се дали автобусите имат подходящи гуми и ако отговарят на условията, също се пропускат. Не се пропускат тежкотоварни автомобили.
От Агенцията препоръчват на шофьорите на камиони да използват за обходен маршрут Прохода на Републиката. Почистването на автомагистралата не е спирало през цялата нощ. Екипите  продължават да работят. Това беше и най-невралгичната точка в страната през нощта, предаде  poligraff.net.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване