01/09/12 17:53
(http://www.klassa.bg/)

Белият дом скрил пищно парти за Вси светии

Белият дом скрил информацията за пищно парти, провело се в Деня на Вси светии през 2009 г., за да не настройва обикновените американци срещу президентската институция, съобщава "Дейли телеграф".
На купона, провел се в пика на рецесията в САЩ, всички гости били облечени като герои от "Алиса в страната на чудесата". Подробностите около събитието са описани в книгата "Семейство Обама", чийто автор е Джоди Кантър от "Ню Йорк таймс".
"Джони Деп посрещаше гостите с костюма, който носи героят му от едноименния филм по романа на Луис Карол. Той се появи на големия екран приблизително по същото време", пише Кантър. В трапезарията организаторите пресъздали обстановката на чаеното парти на Лудия шапкар. Дългата маса била застлана с антична покривка, около нея седели препарирани животни, а сред лакомствата на трапезата били целувки във формата на кости. На бара пък се сервирал плодов пунш в кървави мускалчета.
"Белият дом се притесняваше за това, как скъпото тържество ще бъде възприето от гражданите, които току-що са загубили работата си, и затова решиха да не го оповестяват публично", пише още Кантър.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване