01/11/12 18:24
(http://www.klassa.bg/)

"Червените" фенове недоволстват от трансферите

Привържениците на ЦСКА започнаха да негодуват от трансферната политика, която провежда любимият им отбор през зимната пауза. Повод за недоволството стана поредната продажба на силен и ключов футболист на „армейците“ в посока чужбина. Вчера, за да уточни личните си условия и да подпише договор с турския „Мерсин“, замина бързоногото крило на „червените“ и национал на България Спас Делев. Ако всичко е наред, ЦСКА ще прибере 1 милион евро от новака в турската Суперлига за трансфера на нападателя. С продажбата на Спас Делев обаче „армейците“ се разделят с трети основен футболист след трансферите на Янис Зику и Грегъри Нелсън. Въпреки сериозната сума, която ще влезе в касата на клуба от продажбата на футболистите, феновете не одобряват трансферната политика на клуба, която към момента е в посока само извън ЦСКА. „Продаваме най-добрите си футболисти, а не се привличат нови. Шефовете казват, че трансферите са добри и ще налеят свежи пари в касата на клуба, но отборът ще стане по-слаб, ако не се вземат няколко класни футболисти“, недоволстват феновете.
Веднага след реакцията на най-верните привърженици на „червените“ изпълнителният директор на отбора Венцислав Живков заяви, че клубът ще привлече няколко нови имена. Според боса футболистите са силни и с тях титлата е сигурна. „В ЦСКА има още оферти за наши футболисти. Ще преценим с кого да се разделим до края на зимната подготовка. На тяхно място обаче ще привлечем нови момчета, които ще решат първенството в наша полза“, заяви Венцислав Живков. Според боса на стадион „Българска армия“ ще дойдат четирима италианци и още две-три известни имена.
В същото време, независимо от изказванията на изпълнителния директор на ЦСКА, в румънската преса се заговори, че „армейците“ ще привлекат като свободен агент легендата на „Стяуа“ (Букурещ) Николае Дика. За последно футболистът игра в „Миовен“. Според няколко сайта за румънски футбол лично Еуген Трика е посредник по трансфера на ветерана.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване