01/12/12 18:08
(http://www.klassa.bg/)

Георги Първанов: Президентът трябва да остане партньор на хората с увреждания

Президентът Георги Първанов прие вчера представители на организациите на хора с увреждания в България, пред които изразил своята увереност, че президентската институция и администрация ще останат и в бъдеще активен партньор на организациите на хората с увреждания.
Ръководители на военно-патриотични съюзи и на обществени организации изразиха вчера пред президента Георги Първанов желанието си институциите по-често да използват експертните оценки на военно-патриотичните съюзи при реформата във въоръжените сили. Те са призовали и за приемственост в извършваните промени.
Държавният глава прие ръководителите на тези организации на „Дондуков“ 2.
На срещата е било отбелязано ползотворното сътрудничество на президента през изминалите десет години с различни военно-патриотични организации. Изразена е била признателност към президента и върховен главнокомандващ за активното му участие в диалога с военно-патриотичните съюзи и в разрешаването на проблемите на българските военнослужещи, както и за отстояването на техните социални права.
Георги Първанов е заявил, че като държавен глава през изминалите два мандата винаги активно е подпомагал намирането на работещ модел за извършваните реформи в Българската армия.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване