01/16/12 06:32
(http://radiomilena.com/)

8 милиона паунда за Бербатов дава „Байерн“ /Мюнхен/

 Последните слухове около Димитър Бербатов отново породиха редица спекулации в английските медии. Независимо от факта, че преди няколко седмици Сър Алекс Фъргюсън обяви, че българският нападател ще остане в Манчестър Юнайтед, играчът за пореден път бе „трансфериран“ в друг европейски клуб.
Според „Сън“ има вероятност Димитър Бербатов да заиграе за Байерн Мюнхен. Изданието сочи, че представители на баварците вече са се свързали с английския шампион, както и с агента на бившия капитан на националния ни отбор, с единствената цел – закупуване. От Байерн са изразили желание да си осигурят Бербатов срещу 8 милиона паунда.
Вчера се появиха и информации, според които Барбатов е пътувал до Германия, което още повече подсили слуховете, че може отново да заиграе в Бундеслигата. В интернет бе публикувана снимка, на която се вижда, че нападателят е в самолет, а според твърденията полетът е бил от Манчестър до Франкфурт. Според твърденията Димитър Бербатов не е бил сам, а със своя мениджър.
Българският играч ще навърши 31 години по-късно през този месец, като в същото време изпълнява последната година от настоящия си договор. Агенция Кросс цитира„Сън“, който припомня, че Юнайтед може да активира клаузата в контракта на Бербатов, според която той да остане още един сезон на „Олд Трафорд“.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване