01/16/12 18:28
(http://www.klassa.bg/)

Полицейските синдикати недоволни от отношението на медиите

Два от четирите полицейски синдиката изразиха недоволството си от обществената реакция спрямо действията на служителите на МВР при разследването на убийството на 18-годишната Мирослава от Перник.
В декларация служителите на МВР изразяват несъгласието си с „медийното принизяване на същността и резултатите от полицейската дейност“ и посочват, че „се поставя акцент само и единствено върху пропуските и грешките, допуснати от полицейските служители“.
Малко след изявлението на министър Цветанов за предстоящи наказания на служители от пернишкия сектор на антимафиотите Националният полицейски синдикат (НПС) и Синдикатът на служителите в МВР (ССМВР) разпратиха позицията си до медиите.
Декларацията изразява дълбокото възмущение и несъгласие с елементаризма, с който се подхожда, и, меко казано, нетолерантното отношение, на което се подлагат служителите в системата на МВР, въпреки постигнатите положителни резултати в борбата с престъпността през последните няколко години.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване