01/20/12 19:47
(http://www.klassa.bg/)

Обвиненият за Мирослава отива в ареста

Марио Любенов-Заека, който до момента е единственият обвиняем за убийството на 18-годишната Мирослава от Перник, отива в ареста. Това реши Окръжният съд в Перник. Преди това магистратите удължиха с 20 дни срока за изготвяне на съдебно-психиатричната му експертиза, тъй като се твърди, че той страда от шизофрения. Окръжният прокурор на Перник Пламен Найденов пък даде някои разяснения около разследването още преди да започне разглеждането на искането Любенов да остане за постоянно в ареста по обвинението за убийството на Мирослава.
От думите на Найденов стана ясно, че самоубилият се Стойчо Стоев е посочил Любенов за съучастник в престъплението. Разпитът на Стоев обаче не е бил пред съдия, което оставя под въпрос валидността на показанията.
По време на заседанието пък адвокатът на Марио Любенов заяви, че има трети заподозрян по това дело, но не става дума за сочения от медиите Красимир Петров-Полицая.
Тялото на Мирослава бе намерено преди седмица.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване