01/21/12 10:23
(http://radiomilena.com/)

В 8 населени места обсъдиха Бюджет-2012, събранията продължават

При изключителен интерес и в препълнени зали започна обсъждането на проектобюджета на Община Поморие за 2012г., отчета за изпълнението на Бюджет 2011 и капиталовата програма за 2012г. През изтеклата седмица кметът на общината Иван Алексиев, неговите заместници и служители от общинската администрация се срещнаха с жителите на осем населени места в общината, където бяха направени редица предложения за промени в параметрите на проектобюджета и за обектите заложени в Капиталовата програма, съобразно приоритетите и неотложните нужди на всяко населено място. Според предварително обявения график бяха проведени събрания в следните населени места: с.Каменар, с.Лъка, с.Дъбник, с.Габерово, с.Белодол, с.Александрово, с.Медово и гр.Каблешково.

Изисква се отчет от новата администрация, за размерът на неразплатените задължения и виновниците за недоброто финансово състояние на общината, както и за предприетите мерки срещу тях. Споделени бяха и редица други проблеми на населеното място извън основната тема на събранията.

При проведените обсъждания се води протокол за постъпилите предложения от публичните обсъждания, който ще бъде внесен заедно с проекта за Бюджет 2012 в Общински съвет – Поморие на 30.01.2012г.

Публичното обсъждане на Бюджета продължава и през следващата седмица до 27.01.2012г. вкл. , съгласно утвърден график, който може да прочетете тук.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване