01/22/12 17:59
(http://www.klassa.bg/)

Откриха мъртви изчезнали момче и мъж

Тялото на 11-годишния Станислав Мирчов от видинското село Лагошевци, който изчезна преди повече от две седмици, е било открито в събота сутринта в гориста местност около селото. Това съобщи комисар Марчо Марков, директор на Областната дирекция на МВР във Видин.
Засега не е ясна причината за смъртта. Предстои да бъде извършена аутопсия, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Тялото е намерено около 10.55 ч в събота в безводно дере при поредната масирана проверка на по-голям периметър. В нея са участвали около 100 души - полицаи, гранични полицаи, местни жители и кучета.
Момчето изчезна на 4 януари. То излязло да играе и повече не се прибрало.
По време на издирването полицаите са проверили района в землището на селото и околните населени места, както и необитаеми постройки и къщи.
Намерено беше и тялото на обявения за общодържавно издирване Красимир Нановски от с. Малорад, съобщиха от полицията. 53-годишният мъж е напуснал дома си на 11 януари.
Полицаи от Бяла Слатина с помощта на следово куче се натъкнали на трупа в събота сутринта в землището на с. Борован, в местността Мара Врачанка. Мъжът е бил с прострелна рана в лявото слепоочие. В лявата ръка на бившия полицай е намерен законно притежаван пистолет.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване