01/23/12 18:49
(http://www.klassa.bg/)

Феновете на „Спортинг“: Божинов, ти си клоун

Реакцията на феновете на „Спортинг“ (Лисабон) срещу неадекватното поведение на Валери Божинов и последната му изцепка не закъсня. Българският нападател на собствена глава изпълни дузпа срещу „Морейрензе“ преди няколко дни, като преди това изблъска свой съотборник – Матиас Фернандес, който е трябвало да изпълни 11-метровия наказателен удар.
Божинов пропиля дузпата, а „Спортинг“ завърши 1:1 двубоя. Впоследствие българинът бе отстранен от първия отбор и най-вероятно ще бъде отдаден под наем до края на сезона.
Именно заради това бесни фенове на „Спортинг“ пък сътвориха песен за Божинов, в която здраво хулят българина, като припевът е: „О, Божинов, ти беше клоун. Български клоун.“
Изпълнението е на португалски и е публикуван в Youtube.
Българският нападател Валери Божинов излезе с отворено писмо по повод последните събития. В него той обяснява, че остава играч на „Спортинг” още 4 години и половина. Според него ще бъде преотстъпен в Италия, Португалия или България. В българските медии се появи информация, че Христо Стоичков е бил един от първите, който се е обадил да успокои Валери Божинов след скандала през миналата седмица. В разговора между двамата Камата е попитал българския национал дали не би преминал в неговия „Литекс“. Божинов засега отказва категорична позиция по въпроса, но според информирани нищо чудно той да облече „оранжевата“ фланелка от началото на първенството до месец май.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване