01/24/12 16:31
(http://www.klassa.bg/)

ФА на Англия наказва Марио Балотели

Футболната асоциация на Англия започна разследване на инцидента между Марио Балотели и Скот Паркър по време на дербито от 22-рия кръг на английската Висша лига между отборите на „Манчестър Сити“ и „Тотнъм“, при който италианецът ритна в главата футболиста на „шпорите“. Преди случката Марио Балотели вече имаше жълт картон, а съдията на двубоя Хауърд Уеб не реагира на това нарушение. По ирония на съдбата точно италианският нападател донесе победата на „Манчестър Сити“, след като вкара дузпа в последната минута за успеха с 3:2.
Марио Балотели трябва да отговори на обвиненията срещу него до днес в 18,00 часа и да обжалва санкцията, но рискува удължаване на наказанието. Ако ФА реши окончателно, че той е виновен, Марио Балотели ще бъде наказан за четири срещи, тъй като от началото на сезона вече има едно изгонване и това означава по-тежка санкция. Това означава, че той ще пропусне реванша от полуфиналите на Карлинг къп срещу „Ливърпул“ днес, както и двубоите срещу „Астън Вила“, „Евертън“ и „Фулъм“ от Висшата лига.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване