01/25/12 16:44
(http://www.klassa.bg/)

Специални мениджъри ще се грижат за Зезиньо в „Левски“

Новата звезда в селекцията на „Левски“ Зезиньо ще получи повече от специално отношение по време на престоя си в България до края на футболния сезон в родната „А“ група. Мениджърската компания, която държи правата на футболиста, ще изпрати специален човек в страната ни, който да помага на 19-годишния талант.
На практика от бразилския му клуб „Сантос“ и агенцията, която държи част от правата му, смятат, че „Левски“ е нещо като трамплин за бъдещата кариера на Зезиньо в Европа. Младокът на практика е с трима мениджъри в момента в Анталия. Двама го чакаха от няколко дни в хотела на „Левски“, а аржентинецът Хуан пристигна с него от Бразилия. Един от тримата ще придружи Зезиньо и в България.
Вчера сутринта футболистът мина необходимите медицински изследвания, които се проведоха в местна клиника в компанията на лекаря на „Левски“ д-р Канелов. Поради тази причина, а и заради огромната умора от 24-часовия път Зезиньо не се включи в сутрешния фитнес на „сините“ футболисти.
В същото време стана ясно, че холандският нападател Сьорд Арс премина успешно медицинските изследвания и вече подписа договор с китайския първодивизионен „Тянцзин Теда“. Трансферът стана факт, след като носителят на Купата на Китай постигна споразумение с „Левски“ за условията около привличането на футболиста. 27-годишният Сьорд Арс пристигна на „Герена“ през лятото от холандския втородивизионен „Цволе“, но не успя да впечатли с качествата си, въпреки че реализира 8 гола в 18 срещи за тима през есента. Той беше поставен в трансферната листа на софиянци, след като новият старши треньор Николай Костов обяви, че се нуждае от друг тип нападател.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване