01/26/12 19:14
(http://www.klassa.bg/)

Зезиньо, Галярдо и антураж напуснаха лагера на "Левски"

Смятаният за трансферно чудо бразилец Зезиньо напусна лагера на „Левски“ заедно с кохортата си от мениджъри. В малките часове, в които из Анталия вилнееше страхотна буря, Зезиньо си е взел багажа и е отпътувал към летището. Той не мина медицинските тестове и „Левски“ се отказа от идеята да го ангажира. Така „сините“ освен че не взеха куц футболист, но и спестиха почти половин милион евро. Това дължат в определена степен на д-р Иван Канелов, който разкри причината за провалените медицински тестове на бразилеца Зезиньо. „Направихме кръвни тестове, а след това отидохме на ядрено-магнитен резонанс на долните крайници. За жалост това, което получихме, не удовлетворява нито мен като лекар на отбора, нито ръководството на клуба. Това, което видяхме, е, че футболистът има доста сериозна травма на коляното. Мениджърът му отричаше, но фактът е факт. На нас ще ни трябват около 40-45 дни, за да го възстановим, а това не ни устройва. Беше му малко раздвижена и кръвната картина, но това може да се отдаде на пътя, голямата часова разлика и различния климат”, коментира медикът, който разкри травмата на играча на „Сантос“.
Заедно със Зезиньо си заминаха и всичките му агенти, които на практика се опитаха да измамят „Левски“. Навярно ядосани от бразилските номера, „сините” освободиха и неговия сънародник Галярдо, който караше проби, но Костов се отказа от услугите му. Ръководството на „Левски“ в лицето на Георги Иванов – Гонзо и Иво Тонев вече работи по нов вариант за нападател, като според запознати има набелязани цели. „Сините” търсят още халф и централен бранител.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване