01/27/12 06:14
(http://radiomilena.com/)

Шест населени места без ток в община Поморие, сложна пътна обстановка

Обстановката в община Поморие до 08.00 часа.

В следствие на зимната буря през изтеклата нощ 6 населени места останаха без електрозахранване, съобщи зам. кметът Кунчо Гайдов. Това са селата: Гълъбец, Медово, Александрово, Габерово, Дъбник и Бата. Снощи в МБАЛ Поморие електрозахранването също е било спряло за час и половина, но дежурните групи на EVN са отстранили авария.

Пътната обстановка в общината също остава сложна.

От снегонавяванията движението за МПС е затворено по пътя Медово – Бата, между Порой и Гълъбец и в района на Александрово, където се чистят преспите. Затворен е пътят за с. Козичино, Дюлински проход, Варна-Бургас. Движението по пътя Каблешково -Дъбник е възстановено, но на места има заледявания.

Пътят Поморие – Бургас и Поморие – Сл. бряг също е почистен. В Поморие е опесъчено по пътя на автобусната линия.

След свикване на кризисния щаб и поради невъзможност за пътуване на автобусите, както и проблеми в електрозахранването на територията на община Поморие, 27 януари е обявен за неучебен ден до второ нареждане  по заповед на кмета на община Поморие Иван Алексиев.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване