01/28/12 14:45
(http://radiomilena.com/)

Община Поморие обяви свободни работни места

Община Поморие обявява нови 5 свободни работни места за длъжностите: Младши експерт „Социални дейности и трудова заетост” , Младши експерт „Здравеопазване и превенции”, Младши експерт „Изкуство и култура”, Младши експерт „Спортни дейности” и Младши експерт „Образование”.
Работата е свързана с изготвяне на анализи, отчети, събиране, систематизиране и обработване на информация, проучване и обобщаване на различни практики и алтернативни решения при подпомагане работата на дирекция “Образование, крултура, хуманитарни дейности и спорт“. Конкурсът с кандидатите за работа ще се проведе на три етапа – по документи, тест и събеседване.

Документите се подават в двуседмичен срок от публикуването на обявата /до 10.02./ в сградата на Община Поморие, ул.„Солна” № 5, Център за административно обслужване, гише № 4 всеки работен ден от 10:30 до 12:30 и от 14:00 до 17:00 часа. Обявата е публикувана в официалния сайт на общината на 27.01.2012г. Допускането на кандидатите и оценяването им ще се извършва от комисия, назначена със Заповед от Кмета на Общината. При непълнота на документите лицата няма да бъдат допуснати до втори етап. На допуснатите кандидати ще  се съобщават датата, часа на започване и мястото за провеждане на теста и събеседването.

Повече подробности може да намерите в сайта на Община Поморие

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване