01/31/12 17:22
(http://www.klassa.bg/)

Данъчните замразиха сметките на „Портсмут“

Банковите сметки на английския футболен клуб „Портсмут“ бяха замразени от британските данъчни служби с цел събиране на стари задължения. Властите имат да получават 1,6 милиона лири, твърди председателят на клуба, който е поставен от наложеното административно управление.
Ръководството на тима от Чемпиъншип съобщи на клубния уебсайт, че "банковите сметки са замразени, което е нормален процес при настоящите условия". Те ще бъдат възстановени през следващата седмица, за да може клубът да се разплати с играчите си и останалите служители.
В друга дългоочаквана сага на Острова се разбра, че холандският нападател на „Арсенал“ Робин ван Перси няма да бъде наказван от Футболната асоциация на Англия за инцидента с испанския бранител на „Астън Вила“ Карлос Куейяр в мача между двата тима за ФА къп в неделя вечерта. От ФА потвърдиха, че реферът на мача на "Емиратс", завършил с победа с 3:2 за "топчиите", Майк Джоунс, е видял инцидента, но е взел решение да не предприема действия. През второто полувреме на двубоя Ван Перси и Куейяр имаха сблъсък във въздуха, при който изглеждаше, че холандецът удря с лакът в лицето испанеца. След мача мениджърът на „Вила“ Алекс МакЛийш се оплака и поиска наказание за Ван Перси, но такова в крайна сметка няма да има.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване