01/31/12 17:17
(http://www.klassa.bg/)

Николай Костов отстрани побойниците Димов и Станчев от „Левски“

Старши треньорът на „Левски“ Николай Костов отстрани от първия тим Даниел Димов и Стефан Станчев, които в понеделник се сбиха по време на тренировка. Играчите са разочаровали изключително много специалиста, който е събрал отбора и е казал тежката си дума. Санкцията е за неопределен период от време, като със сигурност двамата няма да дойдат на следващия лагер в Анталия, а ще тренират в София. Станчев и Димов няма да бъдат глобявани с пари, като това решение също е на треньора. Двамата се сбиха по време на двустранна игра в понеделник, след като Стефан Станчев на два пъти влезе остро в краката на Даниел Димов и халфът се нахвърли върху съотборника си, като бранителят също не му остана длъжен.
В същото време стана ясно, че „Левски“ ще продължи да се готви, но без трима твърди титуляри. Става дума за легионерите Тони Калво, Сержиньо Грийн и Нуно Пинто, който ще се приберат до своите държави, за да се възползват от кратката пауза между двата лагера в Анталия. Николай Костов е дал позволение за това и ще ги чака отново на линия в петък, когато тимът се връща в Турция. Семействата на споменатите чужденци не са в София и те няма да има какво да правят, а „Левски“ ще проведе най-вероятно само едно занимание в столицата ни. При това положение тяхната подготовка практически няма да се наруши. Междувременно стана ясно, че отборът на „Левски“ ще се прибере в България ден по-късно. Полетът на тима от Анталия до Истанбул бе отменен поради технически причини в самолета на турските авиолинии.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване