01/31/12 22:45
(http://e-vestnik.bg/)

Новият том на “Биограф” - Плевнелиев, Желев, Хачо, Вачков, Димовски, Елизабет II, кокаин, боксьори от подземието…

Корицата на новия “Биограф”.

Ал Пачино е на корицата на новия февруарски брой на “Биограф”. Гангстерската драма и репортаж от кокаиновите плантации, и пазари в Колумбия и Боливия са акцентът в списанието.
16-страничен репортаж за бойците и треньорите от ММА на журналистката Миролюба Бенатова също се вписва в посветената на ъндърграунда cover story. Част от него е и интервю с Любомир Симеонов, известен още като Гребеца или Чука – една от знаковите фигури в силовите спортове и охранителния бизнес.

Друг акцент в новия “Биограф” е 36-страничният президентски блок, посветен на смяната на върха на държавната пирамида. Той съдържа голямо интервю на Росен Плевнелиев пред Люба Кулезич, разговор с първия демократично избран президент д-р Желю Желев, статия на Иво Инджев за Георги Първанов и репортаж на Жанина Драгостинова за скандалите с германския държавен лидер Кристиан Вулф.

Страници от новия брой на BIOGRAPH.

Телевизионният диктатор Хачо Бояджиев, който тези дни навърши 80 години, актрисата Илка Зафирова, нашумяла и покрай сериала “Стъклен дом”, щангистът Наим Сюлейманоглу, вдовицата на незабравимия Григор Вачков Силвия също присъстват с големи интервюта в луксозното издание.
Очерци за курикатуриста Борис Димовски, за щангиста Маргарет Тачър (“най-великия мъж на Британия”), за любовта на кралица Елизабет II и Филип Маунтбатън, за комунистическия лидер Вълко Червенков, големия български художник Никола Танев и дизайнера Джорджо Армани също са сред новите четива в “Биограф”.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване