02/01/12 15:58
(http://radiomilena.com/)

Стартира проектът „Да направим училището привлекателно за младите хора”

От 1 февруари стартира проектът „Да направим училището привлекателно за младите хора”/Училище за Себеутвърждаване и Подготовка за Европейски Хоризонти-УСПЕХ/, съобщиха от община Поморие.

Целевата група по проекта са ученици от ОУ”Христо Ботев” –Поморие, ПГТ”Алеко Константинов”, ОУ”Хр.Ботев” гр.Ахелой, ОУ”Г.С.Раковски” с.Гълъбец, ОУ „Хр.Ботев”с.Горица, ОУ”Кирил и Методий” с.Порой и ОУ”Елин Пелин” с.Дъбник. Състои се в организиране на извънкласни и извънучилищни дейности, които са форма на организация и взаимодействие между дейността на учителя/лектора и учениците с цел осъществяване на конкретни задачи, свързани с удовлетворяване на интересите и творческите търсения на учениците извън държавните образователни изисквания за учебно съдържание. Извънкласните дейности се осъществяват на доброволен принцип по желание на учениците със съгласието на родителите. Финансирането за един ученик е 185 лв.годишно, от които най-малко 30% са за материали и консумативи по проекта.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване