02/02/12 18:42
(http://www.klassa.bg/)

Росен Плевнелиев търси доставчик на вестници

Президентът Росен Плевнелиев пусна обществена поръчка в рубриката за новини на сайта на институцията. Става въпрос за абонамент и доставка на български и чуждестранни печатни издания за 2012 г.
Според цитирания в обявата раздел от Наредбата за малки обществени поръчки услугата би следвало да е на стойност между 15 000 и 50 000 лв. Тя ще се заплаща разсрочено, в началото на всяко тримесечие – до 10-о число на първия месец.
Офертите пък ще се оценяват по критерий най-ниска цена – според процента на отстъпка от каталожните цени на изданията. Срокът за подаване на предложенията е 10 февруари.
От обявлението не става ясно за кои точно вестници и списания ще се абонира държавният глава.
След застъпването на Плевнелиев на 22 януари на сайта на президента започнаха да се качват много повече новини. Още в първия си работен ден новият държавен глава публикува 40 свои предизборни обещания. 35-ото от тях е „да осигури прозрачност в дейността на президентската администрация“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване