02/05/12 16:41
(http://www.klassa.bg/)

"Манчестър Сити" с нова крачка към титлата в Англия

Лидерът във Висшата лига на Англия „Манчестър Сити“ победи „Фулъм“ с 3:0 и взе три точки аванс пред „Манчестър Юнайтед“ преди дербито с „Челси“ (играно снощи след редакционното приключване на броя). Домакините откриха резултата още в 10-а минута от спорна дузпа. Защитникът на „Фулъм“ Крис Беърд фаулира Адам Джонсън в наказателното поле и Серхио Агуеро реализира от бялата точка. След още 20 минути игра Крис Беърд се превърна в грешник за своя тим, като си вкара и автогол. В средата на второто полувреме „гражданите“ оформиха крайния си успех след попадение на Един Дзеко.
В друга среща от кръга „Арсенал“ победи със 7:1 „Блякбърн“ на своя „Емиратс“. Холандският нападател Робин ван Перси реализира хеттрик и имаше основна заслуга за домакинския успех, с който „артилеристите“ се изкачиха на пето място във временното класиране. За постигането на убедителния резултат с два гола помогна Алекс Окслейд-Чембърлейн, а по още един добавиха Микел Артета и Тиери Анри. За гостите точен при 1:1 беше Мортен Гамст-Педерсен.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване