02/06/12 18:54
(http://www.klassa.bg/)

От "Палмейрас" отрекоха за интерес към Карлос Диого

Ситуацията около трансфера на бившия футболист на „Реал“ (Мадрид) Карлос Диого в посока ЦСКА или „Палмейрас“ започва да придобива комични размери. Оказа се, че от бразилския клуб никога не са искали да привлекат Карлос Диого. Лично президентът на „Палмейрас“ Арналдо Тироне обяви, че отборът няма интерес към уругвайския футболист. „Всичко е една огромна лъжа. Никога не сме говорили с Карлос Диого. На неговия пост имаме отлични изпълнители като Артур и Сисиньо. Освен това правилникът забранява ползването на повече от трима чужденци в първенството. Ние имаме точно трима. Нашият отбор ще се бори за титлата в Бразилия и едва ли ще търсим футболисти като Карлос Диого“, заяви Арналдо Тироне. Бившият футболист на „Реал“ (Мадрид) дойде в София в средата на януари и беше представен като футболист ЦСКА с договор до лятото. Карлос Диого обаче мистериозно напусна страната и до ден днешен няма нито една тренировка с ЦСКА. Последваха информации, че футболистът ще премине в „Палмейрас“, където е искан лично от наставника Луиш Фелипе Сколари. В крайна сметка обаче и това няма да стане.
Иначе в поредната си контрола в Турция ЦСКА победи „Будочност“ с 2:1, като точни за успеха бяха Жуниор Мораеш и Мишел Платини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване