02/11/12 10:20
(http://radiomilena.com/)

Из социалните мрежи плъзна слух за покушение над Ким Чен Ун

Слух за убийството на новия лидер на Северна Корея Ким Чен Ун е тръгнал тази нощ в световната социална мрежа за микроблогове Туитър и в китайската Сина Вейбо, съобщиха световните медии, цитирани от КРОСС.

Слухът тръгна в Интернет, след като потребител съобщи в микроблога си за покушение срещу севернокорейския ръководител. Според него, неизвестни лица успели да проникнат в резиденцията, където бил настанен Ким Чен-ун, пристигнал на посещение в Китай, но били убити от гардовете му.

Според Риа Новости, в микроблогове било съобщено, че покушението станало рано тази сутрин в посолството на Северна Корея в Пекин.

След няколко часа информациите за покушението само в китайската социална мрежа надхвърлиха 380 хиляди. Темата се нареди сред най-популярните и в Туитър. Все още няма официално потвърждение или опровержение, но според експерти липсват причини за сериозни опасения във връзка с живота и здравето на новия лидер на Северна Корея.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване