02/13/12 19:02
(http://www.klassa.bg/)

Мишел Платини напусна лагера на ЦСКА и се присъедини към "Динамо"

Бразилският нападател на ЦСКА Мишел Платини напусна подготвителния лагер на тима в турския курорт Анталия и вече може да бъде смятан за ново попълнение на румънския гранд „Динамо“ (Букурещ). Според неофициална информация бразилецът е продаден от ЦСКА срещу сумата от 700 000 евро, като румънците са изпълнили личните му условия след среща с мениджъра Джовани Бекали и ръководството на „Динамо“ (Букурещ).
Вчера сутринта нападателят се появи в хотела на „Лудогорец“, след като преди това напусна лагера на „червените“. Мишел Платини беше придружаван от мениджъри, които организират лагерите на румънските отбори в Турция. „Динамо“ (Букурещ) хареса бразилеца по време на приятелския двубой срещу ЦСКА, в който Мишел Платини беше в основата на страхотно сбиване в самия край на срещата, когато нокаутира двама футболисти от румънския гранд. Сега по ирония на съдбата двамата ще бъдат негови съотборници.
В същото време отборът на ЦСКА постигна категорична победа с 5:0 над тима на „Вийзенданген“ от 6-а швейцарска дивизия. Това беше и последната проверка на „червените“ по време на лагера на турска земя. Иван Бандаловски беше единственият по-опитен играч, който взе участие в спаринга, а като централни бранители се появиха намиращите се на проби Илиас Хадад и Стефан Тико. Попаденията за тима на ЦСКА бяха дело на Дюлгеров, Карачанаков, Костов, Чуто и автогол на Питър. Днес тимът на ЦСКА се прибира в България.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване