02/19/12 19:02
(http://www.klassa.bg/)

Либия в еуфория от визитата на ЦСКА в страната

Отборът на ЦСКА продължава да предизвиква истинска еуфория в Либия, където в момента е на подготовка и ще изиграе контролни срещи с най-силните отбори в страната - „Ал Насър“ и „Ал Ахли“. Хората в Бенгази следят с огромен интерес събитията около посещението на „червените“ в Либия, а местната преса постоянно пише за предстоящите футболни срещи.
Иначе, програмата на ЦСКА на турнето в Либия търпи корекции на всеки час. През уикенда стана ясно, че двубоите на „червените“ с „Ал Насър“ и „Ал Ахли“ ще бъдат съответно днес и в сряда. В последния момент обаче се заговори, че „армейците“ ще играят и в двата дни по едно полувреме срещу двата съперника. Днес от 15,30 часа ЦСКА ще изиграе 45 минути срещу „Ал Ахли“, а след това от 16,30 ще изиграе едно полувреме и срещу „Ал Насър“. От 17.30 пък двата съперника на „червените“ ще изиграят също 45 минути помежду си. В сряда трите отбора отново ще изиграят един срещу друг по 45 минути, за да определят победителя в турнира. Всички срещи и мачове, които ЦСКА има в Бенгази, ще се изиграят на изкуствен терен, тъй като през последната година никакви бази не са поддържани по тези места.
В същото време носът на ЦСКА Димитър Борисов официално покани в България тимовете на „Ал Насър“ (Бенгази) и „Ал Ахли“ (Триполи), с които ще участват заедно в турнира „Мъчениците от 17 февруари”. Най-вероятно либийските тимове ще се възползват от поканата през предстоящото лято. От ЦСКА са твърдо решени да поддържат най-добри приятелски взаимоотношения с домакините.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване