02/20/12 19:18
(http://www.klassa.bg/)

В Барселона показват най- мощните смартфони в света

Фокусът на тазгодишния Световен мобилен конгрес в Барселона, който започва на 27 февруари, ще бъде насочен към новите по-бързи процесори и по-големите смартфони, очакват експертите в бранша. Дори някои от по-старите модели телефони могат да се сдобият с повече мощ под дисплея. Интерес ще привлекат много от популярните компании, като например Nokia. Очаква се да покажат нова джаджа, работеща под Windows – Lumia 610, който според TechRadar.com ще бъде категоризиран като бюджетен телефон.
От LG най-вероятно ще се похвалят с мобилно устройство с Android, с 4-ядрен процесор, 4,7-инчов екран и 8МР камера като на фотоапарат. От Microsoft също ще има изненади, като Tango и Windows 8 Phone Apollo.
По отношение на приложенията и игрите с най-голям интерес експертите очакват идеите на Google, както и най-новите предложения в нишата на таблетите. Даже и в тази сфера се очакват множество устройства гиганти, който имат 10-инчови или по-големи екрани. Дори според анализатори HTC могат да покажат подобно чудовище. Някои китайски компании, като например ZTE, се очаква да предложат по-бюджетни смартфони на изложението.
Миналата година във форума взеха участие около 1400 фирми от ИТ бранша.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване