02/25/12 16:21
(http://radiomilena.com/)

Полицията издирва 15-годишно момиче, участвало в състезания по джудо

 Столичната полиция е обявила за издирване 15-годишната Елица Димчева Побакова от Русе, съобщи Агенция Фокус. Сигнал за изчезването й е подаден днес към 13.05 часа от треньорката й по джудо. Отборът е пристигнал от Русе за участие в състезание, което се е провеждало в „Студентски град”. По думите й – момичето е участвало в някои от етапите на състезанието, след което към 12.00 часа поискало разрешение да отиде да си купи нещо за ядене. Когато не се прибрало, го потърсили, видели, че на скамейката са дрехите, с които е пътувало, липсвало само горното яке.
Предприети са светкавични действия за установяването на местонахождението на непълнолетната – сформирани са няколко екипа от столичното Седмо РУП и СДВР, в издирването е включено и обучено за целта куче. До този момент дирите й се губят.
Елица е средна на ръст, с черни очи и дълга черна коса с бретон, вероятно вързана на опашка. По първоначални данни е облечена с екипа по джудо, сини джапанки и черно яке с качулка.
Гражданите, които разполагат с допълнителна информация за издирваното момиче, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване