02/27/12 18:44
(http://www.klassa.bg/)

ДСБ предлагат мерки за намаляване цената на горивата

Да отпаднат ограниченията, въведени с последните промени в Закона за акцизите и данъчните складове, касаещи вноса и складирането на горива. За това настояха от ДСБ на пресконференция в централата на партията вчера. Мярката ще доведе до намаляване на цените, смятат тъмносините.
Според зам.-председателя на партията Радан Кънев въпросните промени са в противоречие с европейските закони за защита на конкуренцията и в интерес на „ЛУКойл“.
Предложението на ДСБ е третото поред този месец, целящо поевтиняването на стоките и услугите и борбата с монополите. Преди това от партията поискаха предоговаряне на условията по договорите с „Газпром“, а миналата седмица депутати внесоха в парламента проект за промени в Закона за защита на конкуренцията. До момента отговор от страна на управляващите обаче нямало, оплакаха се хората на Иван Костов.
Тъмносините казаха, че са обсъждали и мерки за подпомагане на малкия и средния бизнес на съвещание в Хисаря този уикенд.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване