02/27/12 18:26
(http://www.klassa.bg/)

Румен Петков: Не плюйте Първанов, може да се опръскате!

Не плюйте Първанов, ще ви опръска. Така Румен Петков, депутат от БСП, коментира вчера пред bTV кампанията срещу Георги Първанов, каквато според него се наблюдавала в последните няколко месеца. „Искам да кажа на тези мижитурки, мишки, плювачите, калтаците - Първанов е доста нависоко и когато го плюят, може да се опръскат", заяви Петков.
Според него борбата между Георги Първанов и Сергей Станишев за лидерския пост в БСП няма да разцепи партията. Бившият вътрешен министър от тройната коалиция спомена и името на колегата си в левицата Румен Овчаров като потенциален кандидат за лидер на БСП. „Имаме и много млади кадри. Така че ако битката стане персонална, ще допуснем голяма грешка“, предупреди още съпартийците си Румен Петков.
Попитан какво е правил неотдавна със Симеон Сакскобургготски в Женева, Румен Петков отговори, че двамата са поканили руския княз Николай Романов да присъства на тържествата в България по повод 135-годишнината от Руско-турската освободителна война.
Слухове свързват Румен Петков с учредяването на нова русофилска партия – знак в тази посока била и евентуалната визита на княз Романов. Засега няма никаква яснота дали става дума за проекта, обявен неотдавна от бившия борец, кмет и настоящ общински съветник Димитър Джамов.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване